Η Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου, Πρόεδρος της εταιρίας Soyamills International και η Νίκη Γιαβρόγλου, CEO της εταιρίας «Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια» ήταν ομιλήτριες στο Most Powerful Women Summit την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022.

Ειδικότερα, η Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου ως επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής σιτηρών και ελαίων, εστίασε την ομιλία της στη διπλωματία, το πείσμα, την προσπάθεια και την αφοσίωση που απαιτεί το επιχειρείν ενώ η Νίκη Γιαβρόγλου, που έχει εδραιώσει τη θέση της στη βιομηχανική «κοινότητα», μοιράστηκε την εμπειρία της για την πορεία της οικογενειακής εταιρείας «Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ», που έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HO.RE.CA.

Οι δυο ομιλήτριες, που έχουν σχέση μητέρας-κόρης, ανάδειξαν το πώς χρειάζεται να ισορροπεί η παράδοση και η καινοτομία και το πώς η κάθε έννοια γίνεται αντιληπτή από τη νέα γενιά, που αποτελεί το μέλλον της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Επιπλέον, επεσήμαναν τη σημασία του mentoring & coaching στη διαμόρφωση των επαγγελματικών αξιών και στην επίτευξη στόχων στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο συντονιστής του πάνελ Τάσος Ζάχος απηύθυνε στις ομιλήτριες το καίριο ερώτημα για τις συνέπειες της ενεργειακής και επισιτιστικής κρίσης.

Οι δυο εταιρίες, Soyamills International και Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, τόνισαν τη σημασία της επάρκειας σε ορισμένα βασικά είδη διατροφής στην Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στο ότι πρέπει να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας και χαράσσοντας μια μακροπρόθεσμη αγροτική πολιτική.

Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε.

Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην παραγωγή κι εμφιάλωση ελαιολάδου και σπορελαίων και στο εμπόριο προϊόντων delicatessen από το 2000, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα και αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Χάρη στη δομή της, καθίσταται ιδιαίτερα ευέλικτη στις νέες ανάγκες που προκύπτουν, αλλά και προσαρμοστική στις εκάστοτε μεταβολές της αγοράς.

Έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HO.RE.CA και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων & ιδιωτικής ετικέτας σε μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σήμερα εξάγει σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here