Ελάχιστοι ασχολήθηκαν, ακόμη λιγότεροι συνειδητοποιούν τι πραγματικά παίζεται στο Στρατόπεδο Γκόνου, στη Θεσσαλονίκη.

Στα…ψιλά πέρασε η νέα παράταση, που δόθηκε στον διαγωνισμό της ΓΑΙΑΟΣΕ για τη δημιουργία logistic center στους χώρους του πρώην στρατοπέδου Γκόνου, στην Θεσσαλονίκη.

Το www.banks.com.gr εδώ και καιρό σας είχε προϊδεάσει για τη «μάχη» που θα προσέλκυε ηχηρά ονόματα στην διαδικασία που κανονικά θα έληγε στις 8 Ιουνίου. Το…μυστικό της υπόθεσης κρυβόταν τελικά στις λεπτομέρειες και στην παράταση που τελικά δόθηκε, για τις 29 του μηνός.

Αυτό γιατί την τελευταία εβδομάδα αναδείχθηκαν και οι διεκδικητές της εν λόγω περιοχής, καθώς οι εταιρείες που τελικά ενδιαφέρονται είναι η ΜΕΤΚΑ, ο ΑΚΤΩΡ, η Beltera (Σαββίδης) και μία εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη. 

Στις…λεπτομέρειες τώρα, σύμφωνα με πηγές της ΓΑΙΑΟΣΕ, το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό Γκόνου είναι μεγαλύτερο από αυτόν για το Εμπορευματικό Κέντρο στο Θριάσιο (καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει), στην πρώτη φάση εκδηλώνεται η συμμετοχή των κατασκευαστικών και ακολουθούν εταιρείες που διαχειρίζονται κέντρα logistics και παροχή ανάλογων υπηρεσιών.

Η σύμβαση για το πρώην στρατόπεδο Γκόνου είναι 50ετούς διάρκειας και το κέντρο στην τελική μορφή του αφορά έως και 240.000 τ.μ

Εκτίμηση του www.banks.com.gr : θα γίνει…ο χαμός.

Και κρατήστε τα ονόματα.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here