Σας έλεγα χθες για την επικείμενη “μάχη” Σαββίδη – Λασκαρίδη με αφορμή την διεκδίκηση του Esperia Hotel, στο κέντρο της Αθήνας.

Ένα πολύφερνο hot spot στο θερμό hoteling μέτωπο της πρωτεύουσας, σε μία συγκυρία που η ζήτηση για κτήρια, πρώην ξενοδοχεία, ακόμη και υπό κατάληψη κτήρια είναι πρωτοφανής. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, μόλις βγάλει άκρη το Μαξίμου με τον ΕΦΚΑ κ.λ.π θα πάρει τον δρόμο του, και πιστέψτε με θα γίνει “ο χαμός”.

Σήμερα, σας έχω, άλλη μία “μάχη” του υπέρ δραστήριου Ιβάν Σαββίδη. Αυτή την φορά με έναν έτερο μεγάλο παίκτη.

Ο λόγος για το εμπορευματικό κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου μετά από αρκετά επεισόδια πιθανότατα στις 20 του μηνός θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για το “στρατόπεδο Γκόνου” , όπου σχεδιάζεται η εγκατάσταση του εμπορευματικού και διαμετακομιστικού κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ένα project μεγάλης οικονομικής εμβέλειας, εάν συνεκτιμηθεί η εγγύτητα του στον σταθμό του ΟΣΕ και στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στη σύνδεση του με Εγνατία Οδό και ΠΑΘΕ, στην σημασία της πρόσβασης προς τα Βαλκάνια.

Για το συγκεκριμένο project, λοιπόν, διακαές είναι το ενδιαφέρον για την πλευρά Σαββίδη, που θα κατέβει με όλα τα “όπλα” της.

Για την Belterra του Ιβάν Σαββίδη το εν λόγω project είναι ζωτικής σημασίας, μετά μάλιστα την επιτυχή κατάληξη του διαγωνισμού για τον ΟΛΘ.

     Ωστόσο ανάλογης σημασίας θεωρείται το έργο και για τον ομιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, που στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του, αναζητεί εδώ και καιρό την είσοδο του και σε αυτόν τον τομέα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here