Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) δώρισε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο εξοπλισμός δόθηκε στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του νοσοκομείου, συνδράμοντας στην καλύτερη κάλυψη των αναγκών των ασθενών σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για το σύστημα υγείας της χώρας.

Σημειώνεται ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD) από την πρώτη στιγμή της πανδημίας έχει σταθεί στο πλευρό του συστήματος υγείας αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας με μια σειρά από δωρεές σε καίριους τομείς.

Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει δωρεάν ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα για την ασφάλεια και την υγεία στους χώρους εργασίας, βοηθώντας εργοδότες και εργαζομένους ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες προκλήσεις της πανδημίας.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λειτουργεί από το 1989, ενώ η συνολική κάλυψή του ανέρχεται σε 60.837 τ.μ. και η δυναμικότητα κατά τη μελέτη κατασκευής σε 672 κλίνες. Από τότε μέχρι σήμερα το νοσοκομείο βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία με την αύξηση των δραστηριοτήτων του σε όλα τα επίπεδα υγείας και αποτελεί κομβικό πυλώνα του συστήματος υγείας στην Κρήτη.

Ο Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναφέρει:

«Η στήριξη του υγειονομικού κλάδου σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές είναι για εμάς προτεραιότητα και ταυτόχρονα ηθική υποχρέωση. Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στηρίζουμε τους εργαζόμενους στην υγεία, αναγνωρίζοντας το λειτούργημα που προσφέρουν, υπερβαίνοντας καθημερινά τους εαυτούς τους. Το ΠΑΓΝΗ αποτελεί ένα τέτοιο λαμπρό παράδειγμα καθώς γιατροί και υγειονομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Η δωρεά ιατροτεχνολογικού υλικού είναι ένα λιθαράκι στο τιτάνιο αυτό έργο και ως TÜV HELLAS (TÜV NORD) δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε στις προσπάθειες με όποιο τρόπο μπορούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here