Κρήτη, Ρόδος, Κώς και Πελοπόννησος είναι οι πλέον δημοφιλείς προορισμοί για το γερμανικό κοινό της TUI.

Με 170 Γερμανούς επισκέπτες οι οποίοι μένουν στο ξενοδοχείο του ομίλου  Robinson Club Daidalos, η TUI ξεκίνησε χθές το ταξιδιωτικό της πρόγραμμα στην Ελλάδα με την πτήση X3 4364 από το Αννόβερο για την Κω, μία κατ’ εξαίρεση πτήση δεδομένου ότι το πρόγραμμα του ομίλου εκκινεί επισήμως από την 1η Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία ανοίγουν και τα περιφερειακά αεροδρόμια στα ελληνικά νησιά. Οι επιβάτες ήταν διάφοροι επαγγελματίες που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας στη Γερμανία, ενώ το ταξίδι πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εφημερίδα BILD.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, το πρόγραμμα της TUI fly περιλαμβάνει 56 πτήσεις προς τους ελληνικούς προορισμούς και οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν από το Αννόβερο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, τη Στουτγάρδη, το Μόναχο, την Κολωνία/Βόννη και τη Βασιλεία της Ελβετίας.

Σύμφωνα με τον κ. Sebastian Ebel, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου TUI, από τον Μάιο παρατηρείται αύξηση της ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα. «Υπάρχει καλός συντονισμός μεταξύ της TUI, των ελληνικών ξενοδοχείων και των κρατικών αρχών στην Ελλάδα».

Από την πλευρά της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού, ο κ. Χάρης Θεοχάρης χαρακτήρισε την TUI, στρατηγικό σύμμαχο για τον ελληνικό τουρισμό.

  • «Αυτή η υψηλού συμβολισμού πτήση είναι η πρώτη διεθνής πτήση που έρχεται σε ένα νησί της χώρας μας, μετά τo lockdown, στη φιλόξενη Κω».

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους επισκέπτες της TUI από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Ο όμιλος εκπροσωπείται στη χώρα για περισσότερα από 40 χρόνια και προσφέρει πάνω από 1.500 ελληνικά ξενοδοχεία. Τα τελευταία χρόνια, η TUI επεκτείνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των δικών της ξενοδοχειακών brands και concepts στην Ελλάδα, με συνολικά 49 ξενοδοχεία, τα περισσότερα από τα οποία σε συνεργασία με την Atlantica Hotels & Resorts. Μόνο το καλοκαίρι του 2019 προστέθηκαν έξι νέα ξενοδοχεία με τα εμπορικά σήματα της TUI. Σε λίγες μέρες ανοίγει το νέο Robinson Club στην Ιεράπετρα της Κρήτης το οποίο αποτελεί το τρίτο Robinson Club στην Ελλάδα.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here