Τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας για την επόμενη τριετία με τη Διοίκηση της ΟΛΠ υπέγραψαν σήμερα η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας ΟΜΥΛΕ και τα Σωματεία των Υπαλλήλων της εταιρείας που είναι μέλη της.

Η νέα συλλογική σύμβαση εργασία προβλέπει αυξήσεις για την επόμενη τριετία, διατηρεί την δομή των προηγούμενων συμβάσεων και αναφέρεται σε όλο το υπαλληλικό προσωπικό του Οργανισμού χωρίς διαχωρισμούς.

“Μετά από παρατεταμένες διαπραγματεύσεις καταλήξαμε σε μια Σ.Σ.Ε που καλύπτει κατά το δυνατό τις οικονομικές ανάγκες του συνόλου του υπαλληλικού προσωπικού στη δεδομένη οικονομική συγκυρία που ανταποκρίνεται στην οικονομική ευρωστία της ΟΛΠ Α.Ε και στις μελλοντικές δυνατότητες της”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ.

Προσθέτει ότι με αυτή την Σ.Σ.Ε έγινε κατορθωτό να συνεχιστεί η συλλογική διαπραγμάτευση με ικανοποιητικά αποτελέσματα με την παράλληλη διατήρηση των εργασιακών μας σχέσεων.

Σε δηλώσεις, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Διοίκησης ΟΛΠ και των Σωματείων (ΟΜΥΛΕ) για την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας προχώρησε ο πρόεδρος της εταιρείας ΟΛΠ ΑΕ.

«Η υπογραφή της νέας σύμβασης είναι απόρροια της καλής συνεργασίας μεταξύ Διοίκησης-εργαζομένων καθώς και των επιτυχημένων οικονομικών αποτελεσμάτων. Επίσης εκφράζει τον κοινό στόχο να ανεβάσουμε το λιμάνι του Πειραιά σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο» δήλωσε ο κ. Yu Zenggang.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση με το Σωματείο των Εργατών και τον Σύνδεσμο Εποπτών-Αρχιεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ