Την Παρασκευή μπήκαν οι τελικές υπογραφές και ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Πουλήθηκαν 3 από τις συνολικά 13 πολυτελείς παραθεριστικές κατοικίες που κατασκευάστηκαν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Συνολικά καταβάλλονται 110 εκατομμυρίων ευρώ για τις 3 βίλες και το ποσό αυτό αφορά αθροιστικά μόνον την απόκτηση και των τριών οικοπέδων μαζί, ενώ επιπλέον κεφάλαια θα πρέπει να δαπανηθούν για την οικοδόμηση των κατοικιών.

Τα λεφτά θα έχουν χρώμα Ελληνικό.

Αγοραστής είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορικής ναυτιλίας και ειδικότερα στον κλάδο των δεξαμενοπλοίων, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί πολύ συχνά και τα προηγούμενα χρόνια για το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει στην περιοχή.

  • Οι βίλες έχουν χωροθετηθεί στο κύριο μέτωπο της χερσονήσου της Βουλιαγμένης προς τον Σαρωνικό, εκεί όπου βρισκόταν το ξενοδοχείο «Αφροδίτη» το οποίο και έχει πλέον κατεδαφιστεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις και με άλλον αγοραστή που επίσης επιθυμεί να αγοράσει περισσότερες από μία βίλες από τις υπόλοιπες 10.

Καθεμία από τις 13 βίλες χωροθετείται σε οικόπεδα που ξεκινούν από 5 στρέμματα και φτάνουν μέχρι και τα 8,6 στρέμματα.

Η δομήσιμη επιφάνεια για καθένα από αυτά ξεκινάει από 2.500 τετραγωνικά μέτρα και φτάνει έως και 4.000 τετραγωνικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here