Του Βάιου Κρόκου

Έκτακτη γενική συνέλευση συγκάλεσε η TRASTOR ΑΕΕΑΠ με στόχο την άντληση κεφαλαίων μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου 72,6 εκατ. και την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου 41 εκ. ευρώ

Όπως είχε επισημάνει σε πρόσφατο δημοσίευμα το «B», η εταιρεία αναζητά νέες επενδυτικές ευκαιρίες δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και το θετικό momentum στην εγχώρια κτηματαγορά.

Διαβάστε: Trastor: Με 10πλασια τα EBITDA…συνεχίζει τις στρατηγικές επενδύσεις

Σε αυτό το πνεύμα κινούνται και οι δηλώσεις από τον κ. Τάσο Καζίνο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ο οποίος σημείωσε:

«Επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία μας είναι αποφασισμένη να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην αγορά ακινήτων της χώρας. Η σκοπούμενη άντληση κεφαλαίων μας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική αγορά με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που και οι δύο κύριοι μέτοχοι υποστηρίζουν και ενισχύουν τη δυναμική ανάπτυξης της Εταιρείας.»

Ενδεικτικό του θετικού κλίματος και της διάθεσης για την υλοποίηση των εν λόγω επενδυτικών πλάνων είναι το γεγονός ότι οι κύριοι μέτοχοι West Red και Τράπεζα Πειραιώς που κατέχουν 56,6% και 39,4% αντίστοιχα ενημέρωσαν εγγράφως το δ.σ της Trastor ότι δεσμεύονται να υπερψηφίσουν τα αντίστοιχα θέματα ημερήσιας διάταξης της ΕΓΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here