Όταν η Trastor αγόραζε έναν ολόκληρο όροφο γραφείων, συνολικής επιφάνειας 781,67 τ.μ στο κτίριο επί της Λεωφόρου Μεσογείων 109-111 το ημερολόγιο έγραφε Σεπτέμβρης του 2018 και το αντίτιμο της πράξης αυτής 965.000 ευρώ.

Τώρα, 3 χρόνια αργότερα ανακοινώνει την πώληση του έναντι συνολικού τιμήματος 1.600.000 ευρώ: Με κέρδος δηλαδή άνω των 600.000 ευρώ.

Στα τέλη Ιούλιο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πώληση αυτοτελούς κτιρίου καταστημάτων και γραφείων το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 278, στο Χαλάνδρι, έναντι συνολικού τιμήματος €5,05 εκατ.

Το ίδιο εμπορικό ακίνητο είχε αποκτηθεί με αντίτιμο 4 εκατ. ευρώ το Νοέμβριο του 2018: Με κέρδος δηλαδή 1 εκατ. ευρώ περίπου.

Η Trastor συνεχίζει την υλοποίηση της επενδυτικής στρατηγικής προστιθέμενης αξίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της και όπως αναφέρει στόχος είναι οι μεσοπρόθεσμες υψηλές σωρευτικές υπεραξίες για τους μετόχους, καταδεικνύοντας και τις προοπτικές της αγοράς γραφείων ως επενδυτικό στόχο στην ελληνική κτηματαγορά.

Η διαφαινόμενη ενίσχυση των τιμών στην αγορά πάντως, όπως αναφέρουν στελέχη που έχουν γνώση της αγοράς, δημιουργούν ευκαιρίες και άλλων πετυχημένων πωλήσεων για ΑΕΕΑΠ που έγκαιρα τοποθετήθηκαν σε γνωστά εμπορικά σημεία τα προηγούμενα χρόνια…

Trastor: Οι νέοι ένοικοι στο κτίριο του πρώην ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here