Για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Folli Follie, με κεντρικό θέμα την έγκριση των αναμορφωμένων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2017 και την απαλλαγή της διοίκησης από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της επίμαχης περιόδου

Τρείς ώρες αργότερα, η γενική συνέλευση των μετόχων συγκαλείται και πάλι για να εγκρίνει τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2018.

Μετά από πολύ καιρό, η διοίκηση του κ. Αβραάμ Γούναρη της Folli Follie θα βρεθεί ενώπιος ενωπίω με τους μετόχους της, χωρίς να έχει εξασφαλίσει συμφωνία με τους ομολογιούχους πιστωτές της, παρά τις εργώδεις παρασκηνιακές προσπάθειες των τελευταίων μηνών ώστε να προχωρήσει στη συνέχει σε αίτηση εξυγίανσης μέσω υπαγωγής στις διατάξεις του άρθρου 106β του Πτωχευτικού Κώδικα στα τέλη του μήνα, όπως προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα.

Σήμερα αναμένεται και η ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης της Links of London, η οποία όπως φαίνεται συγκεντρώνει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Θα αποκαλυφθεί αν επιτέλους υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον Βρετανό μεγαλοεπενδυτή Mike Ashley μέσω της εταιρείας του Sports Direct International….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here