Έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων δρομολογεί η διοίκηση της Lamda Development καθώς μετά από μια δεκαετία οδυνηρής αναμονής, το σχέδιο για την ανάπτυξη του παλιού αεροδρομίου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ξαφνικά  “τρέχει” με φρενήρεις ρυθμούς…

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Lamda Development με ελληνικές και ξένες τράπεζες για την παροχή πιστωτικής γραμμής-μαμούθ, μέσω της οποίας θα χρηματοδοτηθεί η πρώτη φάση ανάπτυξης της μεγάλης επένδυσης στον Ελληνικό.

Παράλληλα, η διοίκηση του κ. Οδυσέα Αθανασίου εξετάζει την αναπόφευκτη  αύξηση μετοχικού κε­φαλαίου, το ακριβές ύψος, ο χρόνος υλοποίησης αλλά και ο χρόνος κάλυψης της οποίας δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται, εκτός απροόπτου, προς τα τέλη του μήνα και πιθανό­τατα θα περιλάβουν τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Οι κινήσεις κεφαλαιακής ενίσχυσης που συζητεί η Lamda Development με τις ελληνικές και ξένες τράπεζες αλλά και με τους συνεταίρους της στο project του Ελληνικού έρχονται σε μια φάση κατά την οποία η δια­δικασία ωρίμανσής της ολοκληρώνεται με ταχύτατους ρυθμούς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here