Ξεπερνώντας τις απώλειες αρκετών δεικτοβαρών τίτλων την πρώτη ώρα της συνεδρίασης, το Χ.Α βρίσκει στήριξη τόσο από τις τραπεζικές μετοχές όσο και από τη ΔΕΗ, με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει άνοδο 0,64% στις 622,80 μονάδες, τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 6,8 εκατ. ευρώ και τον όγκο στα 2,8 εκατ. τεμάχια. Κέρδη 0,38% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 1.639,28 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει κέρδη 1,05% στις 492,68 μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διεθνές κλίμα δεν βοηθά στη βελτίωση της ανόδου του Χρηματιστηρίου δεδομένου ότι η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου βρίσκεται στο 4,32%.

Στο ταμπλό, η μετοχή της ΔΕΗ σημειώνει κέρδη 4,61%, με τον Σαράντη να ακολουθεί με +4,17%, ενώ άνω του 2% είναι τα κέρδη σε ΕΧΑΕ, ΑΔΜΗΕ, ΕΥΔΑΠ, Βιοχαλκο και ΓΕΚ Τέρνα. Άνω του 1% είναι η άνοδος σε Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς και Ελληνικά Πετρέλαια, ενώ ήπια κέρδη σημειώνουν οι Λάμδα, Μυτιληναίος, Τέρνα Ενεργειακή, ΟΤΕ, Aegean, Jumbo, Εθνική και ΟΠΑΠ.

Αντίθετα, η Motor Oil έχει περιορίσει τις απώλειες της στο 1,42%, με τις Coca Cola, ΟΛΠ και Φουρλής να κινούνται με μικρές απώλειες. Χωρίς μεταβολή οι Grivalia και Τιτάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here