Σε στρατηγική συνεργασία προχωρούν Transoft Solutions και  Plexscape, ενώνοντας τα λογισμικά τους, AutoTURN και Plex.Earth αντίστοιχα.

Μέσω της  τεχνολογίας του Plex.Earth, οι μηχανικοί και σχεδιαστές είναι σε θέση να αποκτήσουν μέσα σε λίγα λεπτά την πλήρη εικόνα της περιοχής των έργων τους, οπουδήποτε στον κόσμο, συνδέοντας το AutoCAD με το Google Earth και άλλους παρόχους δορυφορικών εικόνων και γεωγραφικών δεδομένων.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Plex.Earth είναι πως, σε αντίθεση με τις «παραδοσιακές» λύσεις οι οποίες απαιτούν ημέρες προετοιμασίας και σημαντικό κόστος, οι μηχανικοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιταχύνουν σημαντικά τις διαδικασίες σχεδιασμού, καθώς μπορούν να προσαρμόζουν με ακρίβεια τα έργα τους στον πραγματικό κόσμο και να εξετάζουν με ευκολία όλες τις εναλλακτικές λύσεις επιτυγχάνοντας έτσι τον βέλτιστο οικονομοτεχνικά σχεδιασμό.

Οι χιλιάδες μηχανικοί χρήστες του AutoTURN που σχεδιάζουv απαιτητικά έργα μεταφορών και οδοποιίας στον κόσμο, θα είναι σε θέση πλέον να αποκομίσουν άμεσα τα σημαντικά οφέλη του Plex.Earth στον ακριβή υπολογισμό και σχεδιασμό της διαδρομής των οχημάτων.

Ο κ. Λάμπρος Καλιακάτσος, ιδρυτής της Plexscape σημείωσε σχετικά: «Η δουλειά του πολιτικού μηχανικού είναι να σχεδιάζει έργα που υπηρετούν το κοινό όφελος και βελτιώνουν τη ζωή όλων μας. Στόχος μας από την ίδρυση της Plexscape το 2009, είναι να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε συνεχώς τα εργαλεία που χρειάζονται oι μηχανικοί για να έχουν ανά πάσα στιγμή την πιο ρεαλιστική εικόνα του έργου τους στον πραγματικό κόσμο. Με το Plex.Earth, οι υψηλής ανάλυσης δορυφορικές εικόνες και η δυνατότητα φωτορεαλιστικών απεικονίσεων μέσα στο Google Earth έγιναν άμεσα διαθέσιμα σε όλους. .

Από την πλευρά του ο κ. Alexander Brozek, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Transoft EMEA, σημείωσε: «To Plex.Earth είναι μία τέλεια προσθήκη σε αυτό που προσφέρουμε και επιδιώκουμε με το AutoTURN Pro. Έχοντας εξασφαλίσει ότι με τη βοήθεια του Plex.Earth τα οχήματα παρουσιάζονται σωστά στο περιβάλλον του Google Earth, οι μηχανικοί μπορούν να παρουσιάσουν και να δουν τη διαδρομή των οχημάτων στον πραγματικό κόσμο.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here