Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία Retail Management Solutions για την εγκατάσταση της cloud ταμειακής SmartCashier στα νέα της POS. Πλέον, τα σύγχρονα Android POS της Τράπεζας Καρδίτσας προσφέρουν λύση Ηλεκτρονικής τιμολόγησης με  υψηλή ταχύτητα και ασφάλεια εκτέλεσης συναλλαγών.

H cloud ταμειακή SmartCashier εκδίδει τα απαραίτητα παραστατικά για την λειτουργία μιας επιχείρησης, όπως Αποδείξεις Λιανικής, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών, Τιμολόγια, Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών κλπ. Τα παραστατικά διαβιβάζονται απευθείας στο MyData μέσω συνεργαζόμενου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. Με την ενσωμάτωση της cloud ταμειακής SmartCashier στο marketplace εφαρμογών των νέων POS Τερματικών της, η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας αναβαθμίζει σημαντικά τις υπηρεσίες της και βελτιώνει την εμπειρία χρήσης των πελατών της. 

Ο κ. Παναγιώτης Τουρναβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, δήλωσε σχετικά: «Η Τράπεζα Καρδίτσας προχώρα με ταχείς ρυθμούς στον ψηφιακό της μετασχηματισμό,  στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών, υιοθετώντας διεθνείς βέλτιστες πρακτικές, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών της. Είμαι σίγουρος πως η ανάπτυξη του marketplace εφαρμογών, που εγκαινιάζουμε σήμερα μέσω της συνεργασίας μας με την Retail Management Solutions και την εφαρμογή SmartCashier, θα προσδώσει νέες δυνατότητες στα τερματικά POS της Τράπεζας μας, αναβαθμίζοντας σημαντικά την λειτουργικότητα τους, ενώ παράλληλα θα συμβάλει σημαντικά στην μείωση του διαχειριστικού κόστους των επιχειρήσεων – πελατών μας και θα διευκολύνει την ψηφιακή τους μετάβαση. Όλα αυτά μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον που εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες και μέγιστη ασφάλεια εκτέλεσης συναλλαγών.». 

Ο κ. Ιωάννης Κοτρώτσιος, συνιδρυτής της Retail Management Solutions, δήλωσε σχετικά: «Η εφαρμογή smartcashier δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας να έχουν σε μία μόνο συσκευή όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται η επιχείρησή τους, με υψηλή αξιοπιστία, ασφάλεια και ταχύτητα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία που βελτιώνει τις συνολικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες. Η εφαρμογή SmartCashier είναι το πρώτο βήμα στην μετάβαση των επιχειρήσεων στην ψηφιακή πραγματικότητα ». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here