Έως τα 13,20 ευρώ (με σχηματισμό “διπλής κορυφής”) η μετοχή του ομίλου Quest, στο διήμερο Τετάρτης-Πέμπτης.
   Με αυξημένες συναλλαγές και τις δύο συνεδριάσεις, τόσο στην υπεραπόδοση της πρώτης όσο στην διόρθωση (και διακριτικό μάζεμα) της δεύτερης.
Έως τα 470 εκατ.€ η αποτίμηση της εισηγμένης, που να συνεκτιμηθεί ότι είναι Συμμετοχών (Holding) εάν σας λέει κάτι, για τους τομείς και δραστηριότητες που καλύπτει υπό την σκέπη της.
   Στο 75% το ποσοστό των δύο βασικών μετόχων (με 50,17% ο Θεόδωρος Φέσσας, με 24,71% η Ευτυχία Κουτσουρέλη) και με “σφικτό” free float, όπως έχουμε σημειώσει σε προηγούμενους “Ψιθύρους” μας.
   Η Quest -όπως θυμίζαμε χθες- συμμετέχει στον διαγωνισμό για τις “νέες αστυνομικές ταυτότητες” (μέσω της Unisystems σε κοινοπραξία με τους Γάλλους της Thales).
Ωστόσο, απ΄ ότι μας πληροφορούν αξιόπιστες πηγές, ο βασικός μέτοχος έχει-ήδη- στο στόχαστρο του 2-3 μικρότερες εταιρείες του κλάδου, μάλιστα οι 2 είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών. 
 Θα την διακινδυνεύσουμε λοιπόν την εκτίμηση:
  • Στην διαδρομή για την ένταξη στον δείκτη FTSE Large Cap ο όμιλος Quest Συμμετοχών θα έχει κάνει συγκεκριμένη κρούση σε τουλάχιστον μία εκ των δύο-τριών.

Ενδεχομένως να έχουμε και ανακοινώσεις, τότε και όταν θα έχει έρθει η ώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here