Δημήτρης Μαλλάς

 

Η ενίσχυση της παρουσίας της στο εξωτερικό αποτελούν έναν από τους βασικούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση της Threenitas, η οποία είναι μία από τις πλέον καινοτομίες εταιρείες στην Ελλάδα όσον αφορά στην ανάπτυξη εξειδικευμένων και προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη λύσεων λογισμικού.

Όπως εξηγεί στο «B», ο Παύλος Καλενδέρογλου, εκ των ιδρυτών και διευθύνων σύμβουλος της Threenitas, η εταιρία έχει ήδη υλοποιήσει έργα στη Βρετανία, την Ολλανδία και την Κύπρο και ο στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση των εσόδων από τις διεθνείς αγορές, τα οποία, πάντως, αντιπροσωπεύουν ήδη το 30% του συνολικού κύκλου εργασιών της Threenitas.

Η Threenitas ιδρύθηκε το 2010, απασχολεί πλέον 30 άτομα, και μέσα στην τρέχουσα δεκαετία έχει υλοποιήσει περισσότερα από 700 έργα που σχετίζονται με το χώρο του λογισμικού με αρκετή έμφαση να έχει δοθεί σε τομείς όπως είναι τα προγράμματα πιστότητας (loyalty programs), το μάρκετινγκ με βάση την τοποθεσία (location based marketing), ενώ θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα όσον αφορά λύσεις που αξιοποιούν τις φορητές συσκευές, όπως και γενικότερα σε λύσεις που ζητούν εταιρείες από τους κλάδους της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις η ομάδα της Threenitas χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες όπως είναι η εικονική πραγματικότητα (VR) και η επαυξημένη πραγματικότητα (AR).

«Ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να δημιουργούμε νέες, καινοτόμες λύσεις για τους πελάτες μας και να παραδίδουμε αυτό που μας έχει ζητηθεί» τονίζει ο κ. Καλενδέρογλου, σύμφωνα με τον οποίο ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Threenitas είναι ότι οι άνθρωποι της γνωρίζουν και από τεχνολογία αλλά και από μάρκετινγκ με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλού επιπέδου λύσεις. «Και επίσης θέλουμε να είμαστε από τους πρώτους, αν όχι οι πρώτοι, που δοκιμάζουν νέες τεχνολογίες και προσφέρουν καινούριες λύσεις».

Όσον αφορά το άμεσο μέλλον, «προσπαθούμε να προχωράμε με προσεκτικά βήματα» σημειώνει ο κ. Καλενδέρογλου, σπεύδοντας να προσθέσει ότι στα πλάνα είναι η συμμετοχή και σε διαγωνισμούς που αφορούν πιο μεγάλα και σύνθετα έργα που σχετίζονται με τις ψηφιακές τεχνολογίες και την ανάπτυξη λύσεων λογισμικού. «Είναι ένας τομέας που μας ενδιαφέρει και εκεί θα κινηθούμε κυρίως μέσω συνεργασιών» σημειώνει ο κ. Καλενδέρογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here