Η Thales αποτελεί επίσημα την πρώτη εταιρεία που επιτυγχάνει να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο (επίπεδο 1) του διεθνούς προτύπου ασφαλείας «Κοινά Κριτήρια» (Common Criteria) για το mobile λογισμικό ταυτότητας.

Το λογισμικό Gemalto Mobile ID έχει φανεί αδιαπέραστο στις πιο εξελιγμένες δοκιμές διείσδυσης στην ασφάλεια mobile εφαρμογών.

Τα οφέλη για τις λύσεις ψηφιακής ταυτότητας της Thales

Το χαρτοφυλάκιο της Thales στον τομέα των ψηφιακών ταυτοτήτων, το οποίο περιλαμβάνει το «Mobile ID Smart App» και το «Digital ID Wallet», θα επωφεληθεί από την ίδια προσέγγιση, αυτή της ασφάλειας βάσει σχεδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις που επιλέγουν τις λύσεις ψηφιακής ταυτότητας της Thales για τα συστήματα κινητής και ψηφιακής ταυτοποίησης, θα προσφέρουν στους κατοίκους και τους πολίτες τους το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και προστασίας από μια κλοπή ταυτότητας.

Οι πιστοποιήσεις «Κοινών Κριτηρίων» καθιστούν δυνατή

  • μια αντικειμενική αξιολόγηση ώστε να επιβεβαιώνεται ότι ένα συγκεκριμένο προϊόν ή σύστημα έχει επαρκή ισχύ απέναντι στις εκάστοτε απειλές.

Δεν διαβεβαιώνει μόνο ότι η διαδικασία που ακολουθεί η Thales για την εξειδίκευση και την εφαρμογή μιας ασφαλούς λύσης έχει τηρηθεί αυστηρά, αλλά και ότι

  • η λύση έχει φτάσει στο αναμενόμενο επίπεδο ασφάλειας για τελική χρήση.

Οι δοκιμές ασφαλείας στο λογισμικό mobile ταυτότητας της Gemalto πραγματοποιήθηκαν από το διεθνούς φήμης εργαστήριο δοκιμών «Brightsight» υπό την επίβλεψη του NSCIB (ολλανδικό σύστημα πιστοποίησης στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών της Ολλανδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here