Γράφει η «ξενοδόχος»

Mεγάλη Βρετανία και King George από σήμερα, 15/7,  ανοικτά στο κέντρο της Αθήνας με τη διοίκηση του ομίλου ΛΑΜΨΑ που «τρέχει» τα δύο πεντάστερα στην πλατεία Συντάγματος να αναμένει με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από το νέο …κύμα του ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού με τις νέες πτήσεις που προσθέτουν οι αεροπορικές εταιρειες στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Σύγχυση ωστόσο φαίνεται ότι προέκυψε από μία είδηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου χθές αναφορικά με το …delivery που σκοπεύει να κάνει η Μεγάλη Βρετανία ως μία περαιτέρω τόνωση στα έσοδα εν μέσω κορωνοϊού.

  • Στην πραγματικότητα το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας δεν προτίθεται να κάνει κάτι καινούριο από αυτό που έκανε μέχρι σήμερα ή να μοιράζει …πίτσες τα μεσημέρια στο κέντρο, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στο “banks.com.gr” αρμόδιες πηγές.

Ουσιαστικά αυτό που ήδη κάνει και σκοπεύει να κάνει και στο προσεχές μέλλον είναι να συνδράμει επιχειρήσεις π.χ. τράπεζες, εταιρείες που στεγάζονται στο κέντρο κ.τ.λ. στη διοργάνωση στο χώρο τους επαγγελματικών γευμάτων, μία δραστηριότητα που εν μέσω κορωνοϊού φαίνεται ότι έχει ενισχυθεί εσχάτως εντός κι εκτός Ελλάδος και ήδη πραγματοποιούν τα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Σημειωτέον ότι η εκκίνηση για τα ξενοδοχεία του ομίλου ΛΑΜΨΑ που ξεκινούν σήμερα την επαναλειτουργία τους γίνεται με χαμηλές, μονοψήφιες πληρότητες δεδομένου ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πελατών τους είναι ξένοι.

  • Μάλιστα, ποσοστό άνω του 50% των πελατών της «Μεγάλης Βρετανίας» είναι Αμερικανοί, μία εθνικότητα, η οποία ενδέχεται να ανοίξει προς τα τέλη Ιουλίου και αυτό με περιορισμούς (εξετάζεται το άνοιγμα των απευθείας πτήσεων από τέλος Ιουλίου 2020, με την υποχρέωση επίδειξης αρνητικού αποτελέσματος μοριακού ελέγχου (PCR) για τον κορονοϊό, που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδο στην Ελλάδα).

Για το ξενοδοχείο του ομίλου ΛΑΜΨΑ στη Ρόδο, η επανεκκίνηση μετατίθεται για αργότερα μέσα στον Ιούλιο και συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τις 25 του μηνός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here