Η tbi bank, η challenger τράπεζα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και η RAVENNA, μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του σπιτιού (έπιπλα εσωτερικού/ εξωτερικού χώρου, πλακάκια, είδη υγιεινής, φωτιστικά κ.α.), ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με στόχο τη διευκόλυνση των πελατών που πραγματοποιούν τις αγορές τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της RAVENNA (eshop). Μέσω αυτής της συνέργειας, και πιο συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της online αγοράς (checkout), οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ευέλικτες χρηματοδοτικές λύσεις της tbi bank.

Ειδικότερα, για αγορές αξίας από 20 έως 500 ευρώ, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν πληρωμή σε έως και 4 άτοκες δόσεις, ενώ για αγορές μεγαλύτερης αξίας που φθάνουν έως και τα 10.000 ευρώ, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής από 3 έως 60 δόσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η διαδικασία είναι απλή, ολοκληρώνεται άμεσα και 100% ψηφιακά, ενώ σημειώνεται ότι δεν απαιτείται η ύπαρξη πιστωτικής κάρτας.

Ο κ. Θανάσης Μπάρδης, Head of Partners Enabling, tbi bank, δήλωσε: «Η συνεργασία με τη RAVENNA επιβεβαιώνει ότι η tbi bank παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στη διεύρυνση του portfolio της με σημαντικούς συνεργάτες. Αυτή η στρατηγική επιλογή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των επιχειρήσεων μέσω της ενίσχυσης των επιλογών πληρωμής που προσφέρουν στους πελάτες τους -και κατ’ επέκταση στην αύξηση των πωλήσεών τους- όσο και στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους».

Από την πλευρά του, ο κ. Κυριάκος Παλιβάκης, Εμπορικός Διευθυντής, RAVENNA, σημείωσε: «Συνεχώς προσπαθούμε να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας, έχοντας ως βασική προτεραιότητα να τους βοηθάμε να καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την tbi bank, καθώς η χρηματοδότηση για τους πελάτες μας είναι σαφώς ένα ακόμα εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση!»