Μετά από μια απαιτητική, αλλά και εξαιρετικά αποδοτική χρονιά, η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε για τους Συνεργάτες του Δικτύου «Exclusive» ταξίδι στο Μαρακές του Νοτιοδυτικού Μαρόκου, από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου, ως επιβράβευση για την υψηλή παραγωγικότητα και την άριστη συνεργασία τους με την  εταιρεία.

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Χονγκ Κονγκ και το Νέο Δελχί, αυτή τη φορά οι κορυφαίοι Συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής έφτασαν μέχρι την «Κόκκινη Πόλη» του Μαρακές, για να γνωρίσουν έναν ακόμη πολιτισμό! Κάνοντας διάλειμμα από τα καθημερινά τους καθήκοντα, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν έναν μαγικό περίπατο στην ξακουστή «Πλατεία των Θαυμάτων» με το παραδοσιακό παζάρι της και επισκέφτηκαν ιστορικά αξιοθέατα όπως τους Κήπους της Menara, που χρονολογούνται από τον 12ο αιώνα, το εντυπωσιακό Τζαμί Koutoubia, που ανεγέρθηκε τον 11ο αιώνα, αλλά και το παλάτι Bahia, τόπο κατοικίας του βεζίρη Ba Hmad.  Πραγματοποίησαν, επίσης, μια αξέχαστη εκδρομή στην κοιλάδα Ουρίκα, που βρίσκεται στους πρόποδες της Οροσειράς του Άτλαντα, όπου επισκέφτηκαν ένα παραδοσιακό Βερβερίνικο χωριό και μυήθηκαν στην τέχνη της παρασκευής του παραδοσιακού Μαροκινού τσαγιού με δυόσμο.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά να επενδύει στις σχέσεις της με το Δίκτυο Αποκλειστικής Συνεργασίας “Exclusive”, προσφέροντας στους κορυφαίους Συνεργάτες της μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €135.57 εκατ. το 2016, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here