Στην Αθήνα, παίρνει μέτρα αυστηρά προστασίας των εργαζομένων. Στην Φρανκφούρτη, για την σημερινή και αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δίνει το παρόν με φυσική παρουσία.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, έδωσε εντολή, ότι κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου, να μην υπάρξει φέτος η καθιερωμένη ανάγνωση της ετήσιας έκθεσης του διοικητή. Παρομοίως δεν θα πραγματοποιηθούν και οι καθιερωμένες ομιλίες εκπροσώπων θεσμικών φορέων και οργανώσεων.

Χθες το βράδυ ο Γιάννης Στουρνάρας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη για να συμμετάσχει στις κρίσιμες διαβουλεύσεις των οργάνων της ΕΚΤ όπου αναμένεται να ληφθούν μέτρα στήριξης της ευρωπαϊκής οικονομία

Οι κεντρικοί τραπεζίτες της Ιταλίας, της Λιθουανίας, της Λετονίας, της Εσθονίας και της Πορτογαλίας δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο Σλοβάκος κεντρικός τραπεζίτης Πέτερ Κάζιμιρ και ο Ολλανδός ομόλογος του Κλάας Κνοτ, θα μεταβούν οδικώς για να αποφύγουν το αεροπλάνο…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here