Μη αποδεκτό είναι το κουπόνι (voucher) του ΕΟΠΥΥ για τα οπτικά είδη από τα καταστήματα που τα εμπορεύονται, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να μην έχουν από πού να προμηθευτούν τα γυαλιά τους. 

Την αποτυχία του νέου τρόπου αποζημίωσης των δικαιούχων του Οργανισμού για οπτικά είδη, παραδέχτηκε εμμέσως με ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Έριξε, ωστόσο, όλο το φταίξιμο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στους καταστηματάρχες και υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών χειρισμών στο θέμα.

«Οι οπτικοί από την πρώτη στιγμή αρνήθηκαν τη συμμετοχή στη νέα διαδικασία με τις συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ. Η υπογραφή αυτών των συμβάσεων με τα καταστήματα οπτικών, θα επέτρεπε στους πολίτες να επωφεληθούν από τις νέες ρυθμίσεις, αλλά οι οπτικοί, έχουν με κάθε τρόπο εναντιωθεί στη νέα διαδικασία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η διαπραγμάτευση για τη συμβασιοποίηση των εν λόγω καταστημάτων με τον Οργανισμό, αν και κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο, είχε εξαιρετικά «φτωχά» αποτελέσματα. Αλλάζοντας τακτική η Αριστοτέλους, πήγε στο voucher. Η «λύση» αυτή όμως θεωρήθηκε ακόμη πιο επισφαλής από τα καταστήματα οπτικών, τα οποία αρνήθηκαν για μία ακόμη φορά να συνεργαστούν.

Περισσότερα στο virus.com.gr

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here