Σε πλαγιοανοδική κίνηση η μετοχή του ΙΑΤΡΙΚΟΥ, σε πλαγιοκαθοδική του ΙΑΣΩ.
Με +7,41% στα 1,45 ευρώ, με συναλλαγές αξίας μόλις 14.100 € το ΙΑΤΡΙΚΟ με απώλειες 2% στα 1,225 ευρώ με συναλλαγές 100.254 ευρώ το ΙΑΣΩ και πολύ πονηρή χρηματιστηριακή συμπεριφορά η δεύτερη.
Στο +12,40% , σε διάστημα μηνός η πρώτη, στο μείον 6,84% η δεύτερη και με την αποτίμηση στα 125,77 έναντι 149,64 εκατ. €. 
Ολο και συγκλίνει η αποτίμηση των δύο ισχυρών παικτών, που θα εκπροσωπούν τον κλάδο με την αποχώρηση του ΥΓΕΙΑ.
Εξ΄ αρχής το παιχνίδι ήταν δύσκολο, σας το είχα πει, όπως σας είχα προειδοποιήσει και για την παράταση που είχε ζητήσει και είχε λάβει το ΟΑΚTREE όσον αφορά στο due diligence.
Ομως δεν σας θέλω ανυπόμονους, βιαστικούς αλλά υπομονετικούς και πονηρεμένους με τους δύο ισχυρούς του κλάδου. Με την αποτίμηση αμφοτέρων σε σημαντικό discount σε σχέση με το συνολικό κόστος που είχε το ΥΓΕΙΑ για το CVC Capital. 
Αντε και αύριο Παρασκευή όλο και κάποιο νέο θα σας έχω για το που ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση ΙΑΣΩ.
Να παρακολουθείτε τους…ψιθύρους σας θέλω και εμπιστοσύνη στις πηγές μας να δείχνετε, και όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιμένεις να συγκρίνεις εταιρίες ίδιου αντικειμένου μεν με εντελώς διαφορετικά οικονομικά στοιχεία δε η κάθε μία. Ειδικά το ΙΑΤΡΙΚΟ δεν μπορεί να συγκριθεί έχοντας τα μισά ίδια κεφάλαια και τις διπλές υποχρεώσεις από το ΙΑΣΩ.

    • Και για να είμαι δίκαιος, μετοχές ΙΑΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ. Την παρακολουθώ όμως και αν πιεστεί κάτω από το 1.20€ λόγο και τον εκροών που θα προκύψουν στις 18/3 τότε θα πάρω θέση.

  2. Μεχρι την Άλλη παρασκευή οι ανακοινώσεις για, την εξαγορά.. Θετικές η αρνητικές δε γνωρίζουμε.. Ελπιζω η πίεση στη μετοχή να, μην ειναι απο έχοντες εσωτερική πληροφορηση, αλλα λογω εξόδου απο τους, δείκτες FTSE Emerging Europe Micro Cap ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here