Η προσήλωση της Howden Matrix στη συνεργασία με εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά με την ένταξη της Ιφιγένειας Καρίβαλη στη δυναμική ομάδα της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η κα Καρίβαλη θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη των εργασιών της Howden Matrix, και θα προσδώσει στο υπάρχον σχήμα προστιθέμενη αξία, αλλά και τη σημαντική τεχνογνωσία της σε ό,τι αφορά στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις.

Η Ιφιγένεια Καρίβαλη ξεκίνησε την ασφαλιστική καριέρα της από την AGF KOSMOS, εργάστηκε στην Πειραιώς Μεσίτες Α.Ε., αρχικά σε θέσεις ευθύνης και στη συνέχεια ως Executive Director έως και το 2016, οπότε και αποχώρησε για να δημιουργήσει την Oxygen Risk Consulting Partners & Brokers.

Στο πλαίσιο της ένταξης της Ιφιγένειας Καρίβαλη στη διοικητική ομάδα της Howden Matrix, η Deputy CEO Kωνσταντίνα Καπετανάκη δήλωσε: «Η άφιξη της Ιφιγένειας σηματοδοτεί νέες ευκαιρίες για την περαιτέρωανάπτυξη εργασιών σε όλους τους κλάδους της ασφάλισης επιχειρήσεων, αλλά και στην παροχήεξειδικευμένων, tailor made, ασφαλιστικών λύσεων. Είμαι βέβαιη πως η Ιφιγένεια θα ενταχθεί γρήγορα στηφιλοσοφία και στις σύγχρονες πελατοκεντρικές διαδικασίες της Howden Matrix και με τις γνώσεις και τηνεμπειρία της θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην ολιστική κάλυψη των αναγκών των επιχειρηματικών πελατών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here