Την πλήρη ικανοποίησή της για τις επιδόσεις της Navios Maritime Holdings Inc. εξέφρασε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Αγγελική Φράγκου, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το γ΄τρίμηνο και το εννεάμηνο του 2021.

“Είμαι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2021. Το τρίτο τρίμηνο, η Navios Holdings ανέφερε έσοδα 168,4 εκατ. δολάρια, EBITDA 116,1 εκατ. δολάρια και καθαρά έσοδα 59,8 εκατ. δολάρια. Για τους πρώτους εννέα μήνες 2021, αναφέραμε έσοδα 429,0 εκατομμυρίων δολαρίων, Προσαρμοσμένο EBITDA 251,3 εκατομμυρίων δολαρίων και Προσαρμοσμένα καθαρά έσοδα 84,9 εκατομμυρίων δολαρίων” δήλωσε η κα Φράγκου και συνέχισε:

Η Αγγελική Φράγκου, συνέχισε, «Η Navios ανακοίνωσε σχέδια για την διεύθυνση περίπου 770 εκατομμυρίων δολαρίων στις επερχόμενες λήξεις ομολογιών. Η ανακοινωθείσα αναχρηματοδότηση αντιμετωπίζει την επικείμενη λήξη των 614,3 εκατομμυρίων δολαρίων του Ship Mortgage Notes και παρέχει ρευστότητα και επαρκή χώρο στη Navios Holdings ώστε να ικανοποιήσει τα 155,0 εκατομμύρια δολάρια Senior Secured Notes που λήγουν τον Αύγουστο του 2022. Είναι σημαντικό ότι για περίπου το ήμισυ του νέου πακέτου χρηματοδότησης χρέους, επιτύχαμε μια περίοδο 18 μηνών κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα υπήρχαν απαιτήσεις σε μετρητά για τόκους ή αποσβέσεις, και συνολικά παρατείναμε και κλιμακώσαμε την ημερομηνία λήξης των νέων δανειακών διευκολύνσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here