Έχοντας απόλυτη επίγνωση της βαρύνουσας σημασίας που διαδραματίζει η άρτια και γρήγορη διαχείριση αποζημιώσεων, ειδικά για τους επιχειρηματικούς πελάτες, η Howden Matrix ενισχύει περαιτέρω, με ένα έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος, το Τμήμα Αποζημιώσεων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κανέλλος Σπηλιόπουλος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αναλαμβάνει καθήκοντα Senior Claims Consultant και εντάσσεται στην εξειδικευμένη ομάδα Αποζημιώσεων της εταιρίας με επικεφαλής την κα Δήμητρα Κελέκη.

Ο κ. Κ. Σπηλιόπουλος, εκτός από το νομικό του υπόβαθρο, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και στον ασφαλιστικό κλάδο, έχοντας διατελέσει επί επτά έτη Προϊστάμενος του Τμήματος Αποζημιώσεων στην Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ κατά τα τελευταία 18 χρόνια υπήρξε Διευθυντής Επιχειρηματικών Αποζημιώσεων στην AIG Greece.

Στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του κ. K. Σπηλιόπουλου, η επικεφαλής του Τμήματος Αποζημιώσεων Δήμητρα Κελέκη τόνισε: «Στην Howden Matrix παραδοσιακά παρέχουμε ουσιαστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη, τόσο κατά την προετοιμασία και την υποβολή των αιτημάτων αποζημίωσης, όσο και κατά τη διαπραγμάτευση με τους ασφαλιστές και τον διακανονισμό της ζημιάς. Σήμερα, στην εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων αποζημιώσεων έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε τον Κανέλλο Σπηλιόπουλο, ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση στο περίπλοκο πεδίο των ασφαλιστικών αποζημιώσεων. Η ένταξη του κ. Σπηλιόπουλου στην εταιρία επισφραγίζει τη δέσμευσή μας να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας από την πρώτη στιγμή της επέλευσης του κινδύνου και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε η διαδικασία αποζημίωσής τους να ολοκληρώνεται αποτελεσματικά, με τους καλύτερους όρους και κυρίως σε εύλογο χρονικό διάστημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here