Το συνολικό αντάλλαγμα για την εξαγορά ανήλθε στο ποσό των 18,05 εκατ. ευρώ και θα εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με αναλογία 50% για την καθεμία εκ των Epsilon Net και Space Hellas.
Tην Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση της (άμεσης κι έμμεσης) συμμετοχής της MIG στη SingularLogic, που ανέρχεται σε ποσοστό 99,61% προς το επενδυτικό σχήμα Epsilon Net και Space Hellas, μετά την ολοκλήρωση του διενεργηθέντος επιβεβαιωτικού νομικού και λογιστικού ελέγχου.
Σημειώνεται πως το συνολικό αντάλλαγμα για την εξαγορά ανήλθε στο ποσό των 18,05 εκατ. ευρώ και θα εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με αναλογία 50% για την καθεμία εκ των Epsilon Net και Space Hellas. Η SingularLogic μεταβιβάζεται απαλλαγμένη από το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων της, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων κονδυλίων παθητικού που σχετίζονται με δανειακές υποχρεώσεις της Τράπεζας Πειραιώς και MIG.
Οι Epsilon Net και Space Hellas, προχωρούν στην εξαγορά – σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας- υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα και θέτοντας τα θεμέλια για να καταστεί η SingularLogic ο κεντρικός πυλώνας στον χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here