Τις επόμενες 45 μέρες, η MIG θα συνεχίσει να συζητά αποκλειστικά τόσο με την Farallon όσο και με την Oak Hill για να συμφωνήσει το νέο χρηματοδοτικό της πακέτο.

Έως τις 15 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Marfin Investment Group, θα παραταθούν οι αποκλειστικές συζητήσεις παρά το γεγονός ότι η διοίκησή της δεσμευόταν ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα είχε επιτευχθεί συμφωνία.

  • «Οι Farallon Capital Europe LLP και Oak Hill Advisors (UK) LLP επιβεβαίωσαν την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη χορήγηση από κοινού νέας χρηματοδότησης προς την εταιρεία. Κατόπιν αυτού οι αποκλειστικές συζητήσεις για την αναχρηματοδότηση του εταιρικού δανεισμού της εταιρείας με τα ανωτέρω επενδυτικά κεφάλαια παρατείνονται μέχρι τη 15η/11/2019».

Βασικός στόχος ήταν και παραμένει το due diligence να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, συγκεκριμένα μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε λήγουν δάνεια ύψους 228,5 εκατ. ευρώ. Τον Οκτώβριο λήγει δάνειο ανεξόφλητου υπολοίπου 142,5 εκατ. ευρώ της Fortress Investment Group. Την ίδια περίοδο λήγει και ένα ομολογιακό της Πειραιώς ανεξόφλητου υπολοίπου 86 εκατ. ευρώ, το οποίο πιθανότατα θα αναχρηματοδοτηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here