Ισχυρά διορθωτική η χθεσινή συνεδρίαση με…αδειάσματα, κυρίως στη μεσαία και χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση, από αυτά που συνήθως χρειάζονται…δραμαμίνες από την πλευρά των long προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα.
    Στο  -3,56% ο δείκτης FTMid Cap, σε μία από τις χειρότερες συνεδριάσεις του για φέτος. Ισχυρές οι απώλειες και για τις 3 μετοχές/εταιρειών συμφερόντων Κόκκαλη με την βουτιά της Intralot κατά -16,50% στα 0,38 € και μάλιστα με αυξημένους τζίρους- 1,154 εκατ. να παρασύρει και μετοχές άλλων εταιρειών που είναι στην ίδια κατηγορία.
Asco, Intrakat, MLS, Τεχνική Ολυμπιακή κ.α. είχαν μία τραυματική συνεδρίαση για τους επενδυτές και τους αγοραστές σε υψηλότερες τιμές, μόλις μία εβδομάδα πριν.
    Τα αναφέρω αυτά, για να σταθώ στην εντελώς contrarian κίνηση της μετοχής του Μουζάκη. Στα 0,525 ευρώ, με άνοδο +8,47% και αξία συναλλαγών στα 69,849 ευρώ.
     Εν τάχει οι άσοι της εισηγμένης, που το μόνο που θέλουν για να αναδειχτούν είναι η προσεκτικότερη εξέταση των οικονομικών καταστάσεων. Συνεπώς, έχουμε και λέμε: άνοδος κερδών κατά 45%, μηδενικός δανεισμός, book value στα 1,060€ (τρέχον στα 0,4960€) και με πολύ μεγάλα περιθώρια ανόδου, εάν κάποιος ισχυρός ασχοληθεί σοβαρά με τη μετοχή και την εταιρεία.
     Στα μόλις 16,9 εκατ. η χρηματιστηριακή αξία. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here