Στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA – Defence Exhibition Athens, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, η ΕΑΒ θα παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τμήμα της πρυμναίας ατράκτου του αεροσκάφους F-16 Viper, καθώς και το τελευταίας τεχνολογίας UAV του προγράμματος «Αρχύτας», ένα αεροσκάφος τύπου μικτής πτέρυγας, με σχεδιασμό που διαφέρει από τα άλλα UAVs, καθώς διαθέτει VTOL (κάθετη απογείωση και προσγείωση). Το ενδιαφέρον θα προσελκύσει ακόμη το ραντάρ εντοπισμού μικρών drones «Τηλέμαχος», το οποίο διαθέτει διακριτική ικανότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αποστολές επιτήρησης, εντοπισμού και αντιμετώπισης drones είτε αυτόνομα, είτε εντός ενός ολοκληρωμένου συστήματος.
Στον χώρο του περιπτέρου της ΕΑΒ οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της εταιρείας, στο φάσμα των δεξιοτήτων στον τομέα της αεροπορικής συντήρησης (αεροσκάφη & ελικόπτερα, κινητήρες A/C, ηλεκτρονικά), με τα ειδικά μαθήματα (επισκευή δομών, τεχνικές συγκόλλησης), τα μαθήματα ποιότητας κ.λπ.