Γράφει η ‘’ξενοδόχος’’

Είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα projects που θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας, δίνοντας έμφαση μάλιστα στο θαλάσσιο τουρισμό, έναν κλάδο όπου η Ελλάδα έχει πεδίο αναξιοποίητο …λαμπρό.

Ο λόγος για τη Μαρίνα Αλίμου, για την οποία  ο διευθύνων σύμβουλος της R.E.D.S. κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης έδωσε το περασμένο Σάββατο από το forum των Δελφών περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και τις προβλεπόμενες εργασίες μέσα στο επόμενο διάστημα.

O διευθύνων σύμβουλος της R.E.D.S. κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης

Ο κ. Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι η εταιρεία βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος όσον αφορά την επένδυση με πλήρη εξασφαλισμένα κεφάλαια για το έργο το οποίο αναμένεται να φτάσει τα 100 εκατ. ευρώ.

  • «Εχουμε προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις της προηγούμενης κατάστασης, η παραχώρηση ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου έτους, στα τέλη Ιουνίου του 2021 καταθέσαμε το masterplan και είμαστε τώρα εν αναμονή της ΚΥΑ. Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι το Μάρτιο του 2023 ξεκινάμε την κατασκευή και στα μέσα του 2025 προβλέπεται η ολοκλήρωση του έργου.
  • Η Μαρίνα Αλίμου- όπως και άλλα έργα που έχουν δρομολογηθεί από άλλες εταιρείες- αλλάζει συνολικά την εικόνα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Βλέπουμε όλη την Αθήνα να αλλάζει προς το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής του ομίλου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που έχει αναλάβει την παραχώρηση και αναβάθμιση της μαρίνας για 40+10 χρόνια.

Σε σχέση με τα έργα που σχεδιάζονται εντός της μαρίνας προβλέπεται ότι θα κατασκευαστούν μεταξύ άλλων ζώνη καταστημάτων και εστιατορίων, ξενοδοχείο, προβλήτα, πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος, πύργος διοίκησης και ελέγχου της μαρίνας, πάρκινγκ 850-1.000 θέσεων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here