Η Space Hellas ανακοίνωσε τους υποτρόφους της, βάσει της προκηρυχθείσας τιμητικής υποτροφίας «Δημήτρης Μανωλόπουλος» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Η Δέσποινα Νεράκη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. “Τεχνητή Νοημοσύνη” του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και η Στυλιανή Καλαϊτζάκη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. “Τεχνητή Νοημοσύνη και Αναλυτική Δεδομένων” του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, είναι οι δύο αριστούχοι στις οποίες απονεμήθηκε η πέμπτη υποτροφία προς τιμήν του αείμνηστου Δημήτρη Μανωλόπουλου, ιδρυτή της εταιρείας.

Η απονομή των υποτροφιών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και την Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων.

Οι υποτροφίες Δημήτρης Μανωλόπουλος εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Space Hellas, με στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στον χώρο της τεχνολογίας, συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο, σε τομείς σχετικούς με δίκτυα επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στη διεύθυνση: www.space.gr/el/scholarships.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ