Για την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου έχει προγραμματισθεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για το 35,7% της ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
Τιμή εκκίνησης τα 41,58 εκατ. και όπως γνωρίζετε αφορά στο παλιό ποσοστό της Folli Follie που είχε περάσει ως ενέχυρο στις τράπεζες έναντι απαιτήσεων 43,58 εκατ. € της πολύπαθης εταιρείας, μετά το…σκάσιμο της υπόθεσης QCM.
Το ποσοστό θα εκπλειστηριασθεί σε δύο φάσεις, ξεχωριστά θα γίνει η πώληση του 25,2% και ξεχωριστά του 10,5% με τους insiders να κάνουν λόγο για αγώνα χωρίς άλλους διεκδικητές πέραν των υφισταμένων μετόχων δηλαδή της τριάδας Λαμπρόπουλου, Σγουμπόπουλου, Τσουβελεκάκη. 
Οι ίδιοι διευκρινίζουν, πως παρά τα σενάρια που ακούστηκαν από τις αρχές καλοκαιριού και στη συνέχεια για τον τάδε ή τον δείνα ενδιαφερόμενο, ακόμη και για funds ειπώθηκαν σενάρια δεξιά και αριστερά το ποσοστό- κατά πάσα βεβαιότητα- θα το διεκδικήσουν χωρίς ουσιαστικό ανταγωνιστή οι 3 κορυφαίοι επιχειρηματίες.
Θα πρόκειται για μία εξέλιξη που έχει την ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη των ίδιων των τραπεζών και από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί θα αναβαθμίζει έτι περαιτέρω την παρουσία και τον ρόλο των 3 στο επιχειρείν, με ναυαρχίδα το CITY LINK στο Σύνταγμα αλλά και τα department stores σε Golden Hall και The Mall Athens όπως και στο Mediteranean Cosmos στην Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη, όλα της Lamda Development.
Θυμίζω ο όμιλος ελέγχει 50.000 τ.μ εμπορικών χώρων και επεκτείνεται, το 2017 σημείωσε πωλήσεις 178,85 εκατ. , κέρδη EBITDA 16,2 εκατ.  δανεισμό 3,6 εκατ. (και αυτός ομολογιακός), μηδενικό τραπεζικό και ταμείο 50 εκατ. (στοιχεία 9μηνου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here