Ο σεϊχης του Κατάρ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι συνεχίζει τις επαφές με την οικογένεια Γκλέϊζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να γίνει το νέο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι Γκλέιζερ έχουν δύο προτάσεις για την παραχώρηση των μετοχών τους. Πρόκειται για τον όμιλο INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου, Τζιμ Ράτκλιφ και τον Αλ Θάνι, ο οποίος ανέβασε την προσφορά του από τα 4,5 δισ., στα 5.5 δισ. ευρώ για να εξαγοράσει πλήρως την ιστορική ομάδα της Premier League, καθώς θέλει το 100% των μετοχών.

Σύμφωνα μάλιστα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» ο σεϊχης έχει μεγάλα σχέδια για τη μεταγραφική ενίσχυση των «κόκκινων διαβόλων» και έχει υποσχεθεί να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει στα σχέδια του την αγορά των Κιλιάν Μπαπέ, Κίνγκσλεϊ Κομάν και Εντουάρ Καμαβινγκά, δηλώνοντας έτοιμος να επενδύσει πάνω από 500 εκατ. ευρώ (!) για να πάρει την υπογραφή των τριών Γάλλων άσων.