Ο Όμιλος Σαράντη και το megabrand SANITAS σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες Super Market, προσφέρουν την υποστήριξή τους στο εξαιρετικό έργο του κινήματος Save your Hood. Η ευαισθητοποίηση και η υιοθέτηση πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν βασικό στοιχείο της στρατηγικής του Ομίλου ο οποίος στοχεύει σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασίες.

 Όραμα του Ομίλου είναι να προσφέρει αγαπημένα και αξιόπιστα brands που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών με υπευθυνότητα προς την κοινωνία και το περιβάλλον εντός του κύκλου της δραστηριότητάς του.  Σε αυτό το πλαίσιο, το SANITAS με σεβασμό στον πλανήτη εντάσσει τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της λειτουργίας του. Με αποστολή να βελτιώνει την καθημερινότητα όλων μας, αναζητά πάντα το καλύτερο και το προσφέρει με καινοτόμες λύσεις και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία αναπτύσσονται με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών.  Tο μήνυμα «Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα» αποτελεί ταυτόχρονα υπόσχεση και το σκοπό της μάρκας. Έναν ενιαίο σκοπό που αντιπροσωπεύει, ανθρώπους, κοινότητες και τον πλανήτη μας. Έτσι, από τον Οκτώβριο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με επιλεγμένες αλυσίδες Super Market, όπου για κάθε αγορά SANITAS σακούλες απορριμμάτων, θα διατίθενται 0,02€ στο κίνημα Save Your Hood για τη στήριξη του έργου του. Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη! Φροντίζουμε για το μέλλον με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε για το παρόν! 

Σε αυτό το ταξίδι της προσπάθειάς μας, έχουμε το κίνημα Save Your Hood ως σύμμαχο, κάνοντας την πρωτοβουλία πράξη προκειμένου να βελτιώσουμε τις γειτονιές μας μαζί. Η ανάγκη όλων μας  να έχουμε 

πιο καθαρούς και πιο όμορφους χώρους, μάς ενώνει, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και στη βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής των κατοίκων. 

Ο Όμιλος Σαράντη δείχνει έμπρακτα τη δέσμευσή του προς μία πιο βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιχειρηματική πρακτική επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται μέσα από «πράσινες πρακτικές» και με δράσεις που προωθούν την αειφορία και περιορίζουν το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.  

*Η ενέργεια ισχύει από 05/10/2023 έως τις  06/12/2023 για συγκεκριμένα συνεργαζόμενα super market.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ