“Χτίζουν ουρανοξύστες στον Κέκροπα”, σημειώναμε στις 31 Ιουλίου.

    Δίνοντας έμφαση στο ότι “…  τα ποσοστά των βασικών μετόχων, όπως και της Alpha Bank μπορεί να παραμένουν αμετάβλητααλλά οι «εσωτερικές κινήσεις» συνεχίζονται με σχήμα που παραπέμπει σε ανοδικό σπιράλ.

    Η προσφορά σε διορθωτικές συνεδριάσεις βγαίνει με το…σταγονόμετρο, στην άνοδο μπαίνουν«τούβλα» με τον αγοραστή να μαζεύει από τα κάτω.
Περίεργο market making, αλλά σε κάθε περίπτωση από άριστο γνώστη αγοράς, τεχνικής ανάλυσης και…αεροπλανικών τακτικών.
  • “Οι έχοντες μικροεπενδυτές ουδένα λόγο έχουν να σκεφτούν μείωση ή μηδενισμό της θέσης τους, όσο η χρηματιστηριακή αξία δεν ξεπερνά- τουλάχιστον- τα 80 εκατ.€ . 
  • Και το ξανά βλέπουμε, όταν έρθει η ώρα του.“.
    Η χθεσινή κίνηση του χαρτιού με άνοδο +6,06% στα 3,04 ευρώ πραγματοποιήθηκε με αυξημένες συναλλαγές 39.907 συνολικής αξίας 118.085 ευρώ.
 Απ΄ ότι φαίνεται τα…μεγάλα παιδιά, που είναι στη μετοχή αποφάσισαν να ξανά δώσουν ώθηση στο καραμαζεμένο χαρτί.
    Αποτίμηση; στα 60,204 εκατ.
   Τώρα σε κάτι άλλο, γιατί συγκεκριμένα δύο brokerάδες του Λονδίνου (αμφότεροι Έλληνες) με…πονηρεύουν να δω μπροστά, πολύ μπροστά με ΚΕΚΡΟΨ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ στο πολύ βάθος.
    Πολλά θα ακουστούν, περισσότερα θα φημολογηθούν το επόμενο διάστημα, η ουσία είναι πως στον κλάδο θα δούμε σαρωτική αναδιάρθρωση, με συμφωνίες ελλήνων-ξένων σε στρατηγική βάση (άρα και μετοχική), αναδιατάξεις ισορροπιών και μικρότερους παίκτες να ανεβαίνουν σταδιακά.
    ΑΒΑΞ, Ιντρακάτ κυρίως και απόσταση ΕΚΤΕΡ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here