Σήμερα, στις 11.00 το πρωί στα κεντρικά της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30, 6ος όροφος) η κρίσιμη έκτακτη γενική συνέλευση του πολύπαθου ομίλου.
     Σίγουρα θα έχει κόσμο, καθώς θα παραστούν εκπρόσωποι του βασικού μετόχου (Ελληνική Ετιαρεία Συμμετοχών & Περιουσίας να έχει ανακοινώσει από χθες να προτείνει τους Τάσο Βλασσόπουλο, Στέφανο Θεοδωρίδη, Στέφανο Καρδαμάκη Πύρρο Δημητρίου και Αλέξανδρο Πατεράκη να αντικαθιστούν τα αποχωρήσαντα, αιφνιδίως, όπως και ο CEO, τις θέσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο.
     Οι ανωτέρω πλαισιώνουν τη νέα διοικητική ομάδα, υπό τον Γιώργο Στάσση.
     Η συνέλευση έχει ενδιαφέρον για το αν θα παραστεί τελικά εκπρόσωπος του Stephen Butt, του fund Silchester, δεύτερου μεγαλύτερου μετόχου της ΔΕΗ, με ένα κρίσιμο ποσοστό στα επίπεδα του 13%.
    Ζητήματα όπως το ενδεχόμενο έκδοσης ομολόγου, η λύση της τιτλοποίησης εκπρόθεσμων οφειλών και άλλα θα τεθούν στο τραπέζι.
  •     Οπως και αυτό της μη αύξησης των τιμολογίων αλλά με λύσεις που, επί της ουσίας, τιμωρούν τους συνεπείς καταναλωτές.
  • Με περικοπές προνομίων, που είναι αυξήσεις στους λογαριασμούς τους, της τάξεως ενός 15%.
Και αυτό είναι άδικο, για κάποιον που, με οικονομικά η όχι, προβλήματα επιλέγει να είναι συνεπείς.
Αλλά ακόμη και έτσι η νέα διοίκηση είναι υποχρεωμένη να εντείνει τους ελέγχους για όσους είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές και σε τακτά χρονικά διαστήματα (στα αποτελέσματα τριμήνων) γιατί όχι να αναφέρεται στο ύψος των εισπράξεων αυτής της κατηγορίας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here