Με στόχο την δημιουργία του πρώτου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts, ο Όμιλος Sani/Ikos επενδύει 125 εκατομμύρια ευρώ στην Κρήτη, εξαγοράζοντας παράλληλα έκταση άνω των 200.000 τ.μ. (ένωσε 30 επιμέρους οικόπεδα) στον κόλπο του Κισσάμου Χανίων.

Η ανάπτυξη του πολυτελούς resort πέντε αστέρων, Ikos Kissamos, θα δώσει σημαντική ώθηση στον ποιοτικό τουρισμό των Χανίων και της δυτικής Κρήτης, με σημαντικά οφέλη για την τοπική κοινωνία, την απασχόληση και την οικονομία.

Όλοι κερδίζουν από το μεγάλο τουριστικό στοίχημα Sani/IKOS

Το νέο Ikos Kissamos θα διαθέτει συνολικά 400 δωμάτια, bungalows και βίλες, τα οποία θα εκτείνονται σε ένα παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μέτρων.

Η κατασκευή θα ξεκινήσει το 2023 και η έναρξη λειτουργίας της μονάδας αναμένεται τον Μάιο του 2025.

Ο Όμιλος, υπό την διοίκηση της οικογένειας Ανδρεάδη, λειτουργεί και αναπτύσσει 10 ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και Ισπανία, τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως.
Στόχος του Ομίλου Sani/Ikos είναι η επέκταση των Sani & Ikos Resorts και σε άλλες υψηλού προφίλ τοποθεσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ