Η Salma Hayek παρά τα προβλήματα και τον ρατσισμό που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στις ΗΠΑ, όταν όπως η ίδια έχει δηλώσει στις audition τη συμβούλευαν να γυρίσει στο Μεξικό, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, κατάφερε να γίνει μια από τις πιο διάσημες Λατίνες ηθοποιούς του Hollywood και να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Σήμερα, στα 53 της χρόνια, η Salma Hayek είναι παντρεμένη με τον Γάλλο επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχο Francois Henri Pinault, είναι μια ευτυχισμένη μητέρα και πετυχημένη businesswoman, τόσο ως παραγωγός ταινιών όσο και ως σχεδιάστρια μόδας και σειρών καλλυντικών, ενώ η περιουσία της αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 6,6 δισεκ. λιρών σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Sunday Times Rich List.

Η Λατίνα ηθοποιός που είναι και δικαιούχος μέρους της περιουσίας που με το σύζυγό της απέκτησαν στη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, δηλαδή από το 2009 και συγκαταλέγεται στη λίστα των 20 πιο πλούσιων γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται ονόματα όπως η μεγαλοκληρονόμος κι επιχειρηματίας στον χώρο εμπορίου αλόγων κούρσας Κίρστεν Ράουζινγκ με περιουσία 10,3 δισεκατομμύρια λίρες, ενώ η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, καταλαμβάνει τη 12η θέση με οικογενειακή περιουσία 2,15 δισ. λίρες. Η Salma Hayek βρίσκεται στην έκτη θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here