Υψηλόβαθμα στελέχη 20 εισηγμένων επιχειρήσεων της μεσαίας κεφαλαιοποίησης θα δώσουν το «παρών» στο 1ο Athex MidCap Conference, που διοργανώνει ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 26 Απριλίου, προκειμένου να ενημερώσουν θεσμικούς επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τις προοπτικές αλλά και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό των εταιρειών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο κινήσεων εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και θα περιλαμβάνει τόσο one to one meetings όσο και ευρύτερες παρουσιάσεις που αφορούν τόσο στις εταιρείες όσο και στην εγχώρια οικονομία, γενικότερα. Το ενδιαφέρον που ήδη έχει εκδηλωθεί από fund managers του εξωτερικού είναι μεγάλο και προέρχεται τόσο από τις κύριες ευρωπαϊκές όσο και από τις ΗΠΑ.

Στο συνέδριο θα παραστούν επικεφαλής και στελέχη των εισηγμένων: ΑΔΜΗΕ, ΕΧΑΕ, Autohellas, Cenergy Holdings, Υγεία, Ελλάκτωρ, Ευρωπαϊκή Πίστη, Fourlis, ΓΕΚ Τέρνα & Ενεργειακή, ΙΑΣΩ, Ικτίνος, Intralot, Καράτζη, Κρι Κρι, ΟΛΠ, Quest Συμμετοχών, ΟΛΘ και Πλαστικά Θράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here