Τα αποτελέσματα εξαμήνου ξεκινούν για τις εγχώριες εισηγμένες αυτή την εβδομάδα με την ΕΧΑΕ να ανοίγει την αυλαία τo απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου. 
Την ίδια ημέρα οι μετοχές της ΕΛΤΟΝ Χημικά και του ΟΛΠ θα διαπραγματεύονται χωρίς το μέρισμα χρήσης ύψους 0,04 και 0,538 ευρώ ανά μετοχή αντίστοιχα.
  •     Για τους μετόχους του ΟΠΑΠ η 29η Ιουλίου είναι η τελευταία ημερομηνία στην οποία θα υπολογιστεί η μέση σταθμισμένη τιμή των 5 τελευταίων συνεδριάσεων για την έκδοση των μετοχών που μπορούν να επιλέξουν αντί μερίσματος. Η πληρωμή του μερίσματος ή η πίστωση των μετοχών θα γίνει στις 11 Αυγούστου.
   Την ίδια ημέρα, ο ΟΔΔΗΧ θα προχωρήσει στην έκδοση εξάμηνων ΕΓΕΔ , εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου, αρχικού ύψους 625 εκατ. ευρώ.
  • Στις 30 Ιουλίου την σκυτάλη των αποτελεσμάτων εξαμήνου παίρνει η ΤΙΤΑΝ δημοσιεύοντας μεγέθη πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Η πληροφόρηση για όλα όσα συνέβησαν στους πρώτους 6 μήνες της χρονιάς δεν αναμένεται να προσθέσει πολλά πράγματα καθώς ο όμιλος είχε ήδη δώσει μια αρκετά αναλυτική εικόνα στο πεντάμηνο ενόψει της έκδοσης του ευρωομολόγου των 250 εκατ. ευρώ, ωστόσο το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στο πως ξεκίνησε το πολύ κρίσιμο τρίτο τρίμηνο το οποίο είναι και το πιο παραγωγικό από πλευράς κερδοφορίας. Επομένως η τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας.
Ακόμα στις 30 Ιουλίου η Attica bank σύμφωνα με την ανακοίνωση της θα δώσει εικόνα του εξαμήνου ενώ την Παρασκευή 31 Ιουλίου η Ανδρομέδα ΑΕΕΧ θα κλείσει την αυλαία των προγραμματισμένων ανακοινώσεων για τον Ιούλιο.
Τέλος, επισημαίνεται ότι στις 28 και 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι τακτικές γενικές συνελεύσεις των Eurobank και Alpha Bank.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here