Γράφει η «ξενοδόχος»

Περισσότερη ‘’Ελλάδα’’ εντάσσει στο πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2021 η EasyJet holidays και μάλιστα από νωρίς, αν ληφθεί υπόψη ότι οι κρατήσεις αφορούν την περίοδο από τις 30 Μαρτίου του 2021 και μετά.

Οι πελάτες της εταιρείας από το Μάντσεστερ μπορούν τώρα να κλείσουν διακοπές στην Τυνησία, την Ιμπιζα και την Κώ, ενώ από το Λούτον υπάρχει πλέον απευθείας πτήση για Ζάκυνθο.

  • Από τις 30 Μαρτίου είναι διαθέσιμες ήδη οι κρατήσεις για την Κώ από το Μαντστερ, ενώ αργότερα, από τις 3 Μαίου ‘’ανοίγει’’ η Τυνησία και αργότερα, από την 1η Ιουνίου για Ιμπιζα.

Αντίστοιχα από το Λούτον για τη Ζάκυνθο έχουν ήδη ξεκινήσει οι πωλήσεις ‘’πακέτων’’, για την περίοδο από τις 7 Ιουνίου του 2021 και μετά.

  • Οι επιτελείς της EasyJet holidays διαβλέπουν ήδη ότι υπάρχει συσσωρευμένη  ζήτηση από τους καταναλωτές για διακοπές την επόμενη χρονιά, από την στιγμή που φέτος ήταν χαμένη η χρονιά για τον τουρισμό, εξ’ ού και αποφασίζουν από νωρίς να προχωρήσουν με τις ανακοινώσεις για την επέκταση του δικτύου τους το 2021.

Η Ελλάδα, πέραν του ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους Βρετανούς που ταξιδεύουν στο εξωτερικό- το Ηνωμένο Βασίλειο άλλωστε είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά εισερχόμενου τουρισμού για τη χώρα μας μετά τη Γερμανία- φαίνεται να είναι και από τους πιο ‘’ασφαλείς’’ προορισμούς της Μεσογείου εν μέσω κορωνοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here