Γράφει η «ξενοδόχος»

Στις 10 Αυγούστου ανοίγει το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο resort της Hyatt στη Σαντορίνη, σηματοδοτώντας ουσιαστικά και το ντεμπούτο της γνωστής αλυσίδας στα ελληνικά νησιά.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της συμφωνίας franchise που έχει συνάψει η θυγατρική της Hyatt με την Thera Island Suites Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρεία του Magma Resort Santorini, το οποίο είναι υπό τη διαχείριση της γνωστής εταιρείας SWOT Hospitality.

Το Magma Resort Santorini ανοίγει μέσα στον Αύγουστο  ως μέρος της συλλογής The Unbound Collection by Hyatt και διαθέτει 59 δωμάτια,  συμπεριλαμβανομένων 24 σουιτών.

Η υπογραφή της συμφωνίας υπογραμμίζει τη στρατηγική στόχευση της Hyatt να ενισχύσει το «αποτύπωμά» της στα θέρετρα και τη συλλογή των ανεξάρτητων brands της (Independent Collection brands) σε σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής όπως είναι η χώρα μας και πολύ περισσότερο σε έναν premium προορισμό όπως είναι η Σαντορίνη.

O αρχιτεκτονικός σχεδιασμός από τα γραφεία PEOPLE και ELASTIC ARCHITECTS

  • «συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά σχήματα που δημιουργήσαν οι μαύρες ηφαιστειακές πέτρες μαζί με τα υπόλευκα λιτά γεωμετρικά πρίσματα που θυμίζουν την πανταχού παρούσα ηφαιστειακή τέφρα της  Σαντορίνης»,

αναφέρουν οι επιτελείς του ξενοδοχείου.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο πέλαγος, 46 εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υδρομασάζ.

Το θέρετρο διαθέτει υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και υπόσκαφο spa, καθώς και μια αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 250 ατόμων, ενώ η γαστρονομική εμπειρία του ξενοδοχείου, Magma by Spondi, φέρει την υπογραφή του ομίλου Trastelis Group και του executive chef Arnaud Bignon, βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου Σπονδή.

  • «Στόχος είναι να αναδειχθεί η τοπική γεωργική παραγωγή και τα εποχιακά προϊόντα μέσα από μια σύγχρονη, ευρηματική μαγειρική ερμηνεία»

Το Magma Resort Santorini θα γίνει το ένατο ξενοδοχείο της οικογένειας The Unbound Collection by Hyatt στην Ευρώπη (Παρίσι, Κάννες, Βουδαπέστη, Ντύσελντορφ κ.α.) ενώ υπό ανάπτυξη είναι ακόμη τρία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here