Έχουμε ήδη διανύσει το …μισό καλοκαίρι και οδεύουμε προς την κορύφωση της …παραδοσιακής τουριστικής περιόδου.

Σ’ αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο, στις 11 Αυγούστου, κάνει το ντεμπούτο στην Ελλάδα το W, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy στην Costa Navarino.

To W Costa Navarino σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της του εμβληματικού συγκροτήματος και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και δέχεται ήδη κρατήσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με την Candice D’Cruz, Αντιπρόεδρο – Luxury Brands,  Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International:

Candice D’Cruz, Αντιπρόεδρος- Luxury Brands, W Hotels
  • «το νέο W Escape, με τον ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, αναδεικνύει την εξέλιξη του brand W, και έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες αφίξεις άλλων W ξενοδοχείων στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, όπως το W Ρώμης.

  • «η διακόσμηση των δωματίων εμπνέεται από τοπικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και υιοθετεί μια μοντέρνα προσέγγιση, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, καθώς και τις υπηρεσίες και παροχές για τις οποίες ξεχωρίζει το brand W.
  • Το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη έχει επιμεληθεί τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και στη χρήση φυσικών υλικών όπως η πέτρα, το ξύλο και το καλάμι, με έμπνευση την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.
  • Οι εσωτερικοί χώροι φέρουν την υπογραφή του γραφείου MKV Design με έδρα το Λονδίνο, χρησιμοποιώντας στοιχεία που εξυμνούν την ελληνική κατασκευαστική παράδοση και δεξιοτεχνία». 

 

Τα W Hotels, που αποτελούν μέλος της Marriott International, Inc., δημιουργήθηκαν μέσα από την κουλτούρα 24/7 της Νέας Υόρκης, με παρουσία πλέον άνω των 2 δεκαετιών σε όλο τον κόσμο μέσα από σχεδόν 60 ξενοδοχεία.

Επισημαίνεται εδώ ότι δύο brands της Marriott International έχουν ήδη παρουσία στην Costa Navarino:

  1. The Westin Resort Costa Navarino, το οποίο προσφέρει σε επισκέπτες και οικογένειες αμέτρητες δραστηριότητες ευεξίας
  2. The Romanos, a Luxury Collection Resort, με εξαιρετική αρχιτεκτονική, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες.

Η νέα μονάδα εντάσσεται στο μεγάλο επενδυτικό πλάνο των 250 εκατ. ευρώ της Costa Navarino που «τρέχει» η TEMEΣ Α.Ε. στις νέες περιοχές του συγκροτήματος.

Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο  ξενοδοχεία 5*, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, οι ιδιωτικές κατοικίες Navarino Residences και η συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course και το υπόσκαφο Bay Clubhouse, ενώ το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino θα λειτουργήσει το 2023.

Στην κοντινή περιοχή Navarino Waterfront, λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2022, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο W Costa Navarino.

Στην περιοχή Navarino Hills, δύο νέα signature γήπεδα γκολφ 18 οπών εγκαινιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2022.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here