Το ‘’Orbit’’, το νέο «πράσινο» κτίριο γραφείων, επί της λεωφόρου Κηφισίας της Noval, της εταιρείας ακινήτων του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Πανόρμου, αναβαθμίζει και – όπως φαίνεται- ανοίγει το δρόμο για πωλήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Το κτίριο, με περιβαλλοντική πιστοποίηση, κατασκευάστηκε από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και παρέµενε για πολλά χρόνια ηµιτελές, ενδεικτικό και της κρίσης στον τομέα των επαγγελματικών ακινήτων που έχουν επιστρέψει πλέον σε ρυθμούς ανόδου.

Κάπως έτσι, η Εθνική Τράπεζα στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται μεγάλος σταθμός αυτοκινήτων στα πέριξ, αποφάσισε να αναρτήσει πωλητήριο στο όμορο parking, το οποίο πλέον έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αξία λόγω και των εταιρειών που έχουν μετακομίσει στο κτίριο της Noval. Ο λόγος για τον σταθμό αυτοκινήτων με 353 θέσεις και πλυντήριο σε 5 στάθμες υπόγειου στο πολυώροφο κτίριο γραφείων- καταστηματων Cosmos Center επί της λεωφόρου Κηφισίας 125-127.

Οσο για την τιμή; Στα 2,5 εκατ. ευρώ- μίνιμουμ. Σημειωτέον ότι μόνο η Beat που έχει μετακομίσει στο ‘’Orbit’’ έχει προσωπικό κοντά στους 200 εργαζομένους

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here