Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία για την επέκταση του εκπτωτικού χωριού στα Σπάτα (smart park), που εντάσσεται στο πλαίσιο επένδυσης ύψους 25 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περί τα τέλη του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί η β’ φάση της επέκτασης του εμπορικού πάρκου Smart Park, που ξεκίνησε να υλοποιεί η Reds τον Νοέμβριο του 2018.

Φωτό του banks.com.gr κατά τη διάρκεια εργασιών στο πάρκο

Στην νέα πτέρυγα του εμπορικού κέντρου θα προστεθούν νέοι χώροι επιφάνειας 15.200 τ.μ., από τους οποίους για το 80% η εισηγμένη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων έχει συνάψει προσύμφωνα μίσθωσης.

Η επισκεψιμότητα του κέντρου είναι σταθερά ανοδική από την έναρξη λειτουργίας του. Στα έξι χρόνια της λειτουργίας του Smart Park, της Reds, ο τζίρος των καταστημάτων αυξήθηκε κατά 42%. Η επιτυχία της εμπορικής ανάπτυξης αποδίδεται στην τοποθεσία, τον σχεδιασμό, αλλά και στο μείγμα των καταστημάτων.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η υπογραφή συμφωνιών εμπορικής μίσθωσης ακινήτων για τη δημιουργία καταστημάτων με την επωνυμία STRADIVARIUS, OYSHO, HANS & GRETEL, SUNWEAR, CROCS και SUGARFREE, ενώ αντίστοιχες συμφωνίες έχουν ήδη υπογραφεί με τις εμπορικές αλυσίδες DECATHLON, MARKS & SPENCER, ΔΙΑΦΑΝΟ, BO CONCEPT, GAP, ASHLEY HOMESTORE, και TOYS CENTER.

Ποδαρικό…

Δύο πολύ ισχυρά brands στους τομείς τους και στις χώρες που δραστηριοποιούνται, ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα τους στην Ελλάδα.

Το πρώτο της κατάστημα άνοιξε μόλις το 1997 στην Αλάσκα και πλέον διαθέτει παρουσία σε 56 χώρες από την Μογγολία μέχρι την Κένυα και από την Γουατεμάλα έως την γειτονική Τουρκία.

Η μητρική της, η Ashley Furniture Industry είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός επίπλων στον κόσμο.

To βασικό της εργοστάσιο μεγέθους 140.000 τ.μ. βρίσκεται στην Αρκέιντια στην πολιτεία Γουισκάνσιν ενώ διαθέτει και αρκετά μικρότερα εργοστάσια σε ασιατικές χώρες όπως Κίνα και Βιετνάμ.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αλυσίδα παιχνιδιών της Ιταλίας.Τα Toys Center ξεκίνησαν την πορεία τους στην δεκαετία του ’90 και σήμερα διαθέτουν περισσότερα από 125 καταστήματα στην γειτονική χώρα.

Πέρυσι οι πωλήσεις της αλυσίδας άγγιξαν τα 400 εκατ. ευρώ.

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα θα ανοίξει από την Prenatal η οποία αποτελεί βασικό σήμα του ομώνυμου ομίλου στην οποία ανήκει και η αλυσίδα παιχνιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here