Ανοδική συνεδρίαση η χθεσινή η οποία έφερε ξανά τον S&P500 στα πρώτα σημαντικά επίπεδα των 2,680 μονάδων. Προς το παρόν ο δείκτης συνεχίζει να σημειώνει ανοδικές συνεδριάσεις, στα πλαίσια όμως του «ριμπάουντ» που αναφέραμε στο χθεσινό μας σχόλιο, το οποίο ξεκίνησε απο τις στηρίξεις στις 2,630 μονάδες. Πρέπει, όμως, να δούμε με ποια ένταση θα κρατηθεί αυτό το «ριμπάουντ» και τι δυναμική θα επιδείξει στις 2,680 – 2,700 μονάδες, επίπεδα απο τα οποία πιθανόν να δούμε ένα πισωγύρισμα , αν και να σημειώσουμε οτι δεν συντρέχουν ακόμα οι λόγοι για κάτι τέτοιο.
Σε τιμές μεταξύ 2,700 – 2,750 μονάδων θα μπορούσε κανείς να ψάξει σύντομες θέσεις ανοικτής πώλησης (short), σε πολύ βραχυπρόθεσμο ορίζοντα και σε διαγράμματα του ενός λεπτού. Είναι σχετικά πρώιμο ακόμα να ανοιξει κάποιος θέσεις πώλησης αλλά και σχετικά αργά για θέσεις αγοράς!
Όσο λοιπόν ο δείκτης δεν παίρνει κατεύθυνση και κινείται μεταξύ των επιπέδων αυτών, οι αναλύσεις μας στοχεύουν στο γρήγορο trade μιας και η μεταβλητότητα κυριαρχεί. Για εσας που ο χρονικός σας ορίζοντας είναι μεγαλύτερος απο κάποιων ημερών ή και ωρών, απλώς διατηρείτε 35% ρευστότητα και απολαμβάνετε τη βόλτα!
*Σχόλιο του Ιωάννη Κανταρτζή (http://www.ikantartzis.com/), οικονομολόγου κι εκδότη του διεθνούς περιοδικού TRADERS’, με ειδίκευση στα παράγωγα προϊόντα

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here