Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς το φιλανθρωπικό, ανθρωποκεντρικό σεμινάριο: «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του Σκάι.

Το μήνυμα του Γενικού Διευθυντή της Εthos Media, Κωνσταντίνου Ουζούνη:

 

Το θέατρο Παλλάς γέμισε με περισσότερους από 1000 γονείς, οι οποίοι έδωσαν το παρόν σε μία εκδήλωση εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στα παιδιά, με μια ομιλία γεμάτη συγκίνηση, χιούμορ, μεγάλες αλήθειες και πολλή αγάπη!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παιδική χορωδία του συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού», η οποία συμμετείχε από την αρχή με την αιγίδα της και χάρισε μέσα από υπέροχες φωνές παιδιών, εξαιρετικά μουσικά ακούσματα στους παρευρισκόμενους.

Ο έμπειρος ομιλητής Δρ. Γιάννης Καλογεράκης, μέσα από επιστημονικές μεθόδους και ενδιαφέρουσες προσωπικές αναφορές, παρουσίασε πρακτικές και εργαλεία που συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση του χρόνου των εργαζόμενων γονέων, ώστε να επιτύχουν περισσότερες και κυρίως ποιοτικότερες στιγμές με τα παιδιά τους.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το γεγονός ότι δυναμικά στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων και γνωστοί επιχειρηματίες οραματίστηκαν, σχεδίασαν και πραγματοποίησαν μία μοναδική εκδήλωση, με στόχο να προσφέρουν στην κοινωνία.

Τόσο η οργανωτική επιτροπή, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Δημήτρη Μηλιόρδο, όσο και οι 25 μεγάλοι Χορηγοί της εκδήλωσης, εξέφρασαν την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη τους για την ανταπόκριση του κόσμου, θέτοντας ως στόχο την άμεση επανάληψη αντίστοιχων ενεργειών.

Φορέας Διοργάνωσης: Ethos Media S.A.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here