Η Live On είναι η πρώτη ελληνική Ψηφιακή Πλατφόρμα Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων που προσφέρει λύσεις All in One και δημιουργήθηκε για να παρέχει στις επιχειρήσεις τα απαραίτητα εργαλεία για την ψηφιακή μετάβαση..

Η Live On επίσης είναι η εταιρία που φιλοξένησε την εκδήλωση Hellenic Innovation Forum & Awards 2021 που διεξήχθησαν στις 19 Νοεμβρίου 2021 με ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο της, το LiveOn Expo Complex.

Η Live On ξεκίνησε ως ανάγκη πριν από 18 μήνες για να προσφέρει λύσεις εν μέσω της πρόκλησης που αποτέλεσε η πανδημία, όπως εξήγησε ο Head of Business Development της Live On κ. Ορέστης Φοίβος Πιτσάβας, παρουσιάζοντας την εταιρία και τις καινοτομίες στο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο της οποίας, παρουσίασαν σπουδαίες καινοτομίες και φρέσκιες αναπτυξιακές ιδέες μερικές από τις πλέον ενδιαφέρουσες και τεχνολογικά προηγμένες εταιρίες της Ελλάδας.

Οι καινοτόμες διάνοιες της Live On είπε ο κ. Πιτσάβας, συνδύασαν την πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων με τις πρωτοποριακές ψηφιακές τεχνολογίες της νέας εποχής. «Η πλατφόρμα ξεκίνησε με διοργάνωση εκδηλώσεων σε δύο διαστάσεις και μετά σε τρεις διαστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Από το 2021 «εγκαινίασε τη δράση στο χώρο των εκθέσεων φιλοξενώντας τη δεύτερη έκθεση Food Market Show. Και σήμερα, είμαστε στο Live On EXPO Complex, που μας φιλοξενεί, ενώ έχει ήδη φιλοξενήσει πλήθος άλλων εκδηλώσεων».

Στη συνέχεια, παρουσιάζοντας άλλη μία καινοτομία της Live On ο κ. Πιτσάβας, στάθηκε «στη δημιουργία του πρώτου live On Business Center που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι για λογαριασμό της εισηγμένης ασφαλιστικής εταιρίας Ευρωπαϊκή Πίστη, το οποίο εγκαινίασε ένα νέο τομέα δραστηριοποίησης.  Από εκεί το επόμενο βήμα ήταν ο τομέας των εκθέσεων με τη δημιουργία της πρώτης μόνιμης Permanent EXPO  για λογαριασμό της HEMEXPO».

Συνοψίζοντας η Live On δραστηριοποιείται ήδη σε τρεις τομείς:

*Τον τομέα των Εκδηλώσεων που μπορεί να είναι rempote ή υβριδικά

*Τον τομέα των Εκθέσεων που μπορεί να περιλαμβάνει εντυπωσιακά γραφικά και να προσωποποιεί την εμπειρία προσφέροντας διαδραστικές δυνατότητες

*Τον τομέα των Επιχειρήσεων που μπορεί να είναι 100% προσαρμόσιμος στις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες της επιχείρησης η οποία θα επιλέξει ένα Business Center της επόμενης γενιάς ή ένα τρισδιάστατο e-shop.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here