Η Navios Maritime Acquisition Corporation (“Navios Acquisition”) ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία  τάνκερ ανακοίνωσε πολύ θετικά οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Η πρόεδρος και CEO της ναυτιλιακής κα Αγγελική Φράγκου  δήλωσε σχετικά: «Είμαι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο και το πλήρες έτος του 2019. Για το τέταρτο τρίμηνο, η Navios Acquisition κατέγραψε έσοδα ύψους 85,4 εκατ. δολαρίων και EBITDA ύψους 45,9 εκατ. που αντιστοιχούν σε αυξήσεις περίπου 46% και 149%, αντίστοιχα, συγκριτικά με το τέταρτο τρίμηνο του 2018. Για ολόκληρο το έτος 2019, η εξαγορά της Navios σημείωσε έσοδα 280,1 εκατ. δολαρίων και EBITDA 128,4 εκατ. δολαρίων, που αντιστοιχούν σε αύξηση περίπου 49% και 170% , αντίστοιχα, έναντι του 2018. Ανακοινώνουμε επίσης τριμηνιαία διανομή 0,30 δολ. ανά μετοχή για το τέταρτο τρίμηνο».

Συνεχίζοντας, η κα Φράγκου τόνισε ότι: «Πιστεύουμε ότι η Navios Acquisition θα έχει θετική πορεία και το 2020. Έχουμε διορατικότητα όσον αφορά τα έσοδα από τις ναυτιλιακές μας δραστηριότητες… Έχουμε επίσης διορατικότητα ως προς το κόστος μέσω της συμφωνίας διαχείρισης. Ωστόσο, δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την επίδραση που θα έχει στην αγορά η εξάπλωση του κοροναϊού στην Κίνα, καθώς η κατάσταση είναι ρευστή και καθιστά αδύνατη την ακριβή εκτίμηση πιθανών επιπτώσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here